Stefan Erikson

onsdag 15 oktober 2008

Ny hemsida, ny blogg, nystart!

Igår var jag på releasemingel för nya moderat.se. Det var många som hade samlats i Kungsträdgården i Stockholm för att räkna ner tills dess att nya hemsidan äntligen skulle presenteras.

Snygg har den blivit och mycket mer användarvänlig. det är ju inte heller en hemsida i traditionell bemärkelse, utan en mötesplats för alla intresserade människor som vill komma närmare moderaterna och diskutera politik. Alla medlemmar kan registrera sig, logga in och delta i att bygga nätverket ännu större. Känns som vi tagit milakliv för en närmare och bättre kommunikation med alla moderater runt om i landet - och framför allt för alla de som är nyfikna på partiet.

När Carl Bildt under 1990-talet började skicka sitt elektroniska veckobrev var detta unikt. Darl var banbrytande och redan då var moderaterna IT-partiet nummer ett. Med den nya hemsidan behåller vi garanterat den platsen.

För egen del har jag startat denna nya blogg. Även jag känner att det är bra att emellanåt göra en nystart. Saker och ting behöver ständigt utvecklas - då menar jag inte bara politiken.

Inga kommentarer: